Annuleren / Garantie / Retourneren

Annuleren / Garantie / Retourneren


Annuleren

Indien u uw order wilt wijzigen of annuleren dan dient u hiervoor contact met ons op te nemen middels het retour formulier wat u in uw account kan terug vinden.
Is uw order reeds onderweg? Dan kunt u uw bestelling bij aflevering weigeren door dit aan de postbode te melden. Dit is kosteloos. Na ontvangst van het pakket zorgen wij voor een retourbetaling binnen 30 dagen na ontvangst retourzending minus de eventueel gemaakte verzendkosten als het product speciaal voor u is besteld.

Bestellingen komen automatisch te vervallen indien deze niet betaald worden.
90 Dagen Tevredenheidsgarantie / Herroepingsrecht

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. Bij Scherp-Mes.nl.nl kunt u een onbeschadigde artikel binnen 30 dagen ruilen of retourneren.

Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. Om uw retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen dient u de volgende stappen te doorlopen:

  • Meld middels het retour formulier dat u een artikel retour wilt sturen.
  • U ontvangt van ons instructies voor de verzending van het artikel.
  • Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een ontvangstbevestiging.
  • De retour gezonden artikel(en) worden gecontroleerd en indien mogelijk gerepareerd. Na controle wordt het artikel weer aan u verzonden, vervangen door een nieuw artikel of wordt het aankoopbedrag terugbetaald binnen 30 dagen.


Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd.

Indien de reden van het retourneren aan Scherp-Mes.nl te wijten is zijn de retourkosten voor ons, anders zijn deze kosten voor u.
Bij alle terugbetalingen wordt het volledige bestelbedrag terugbetaald. Indien het probleem door Scherp-Mes.nl ontstaan is of het product is kapot gegaan binnen de garantie termijn worden ook de verzendkosten geretourneerd.

Garantieperiode

Op alle producten zit 1 jaar garantie tenzij anders vermeld.
Scherp-Mes.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dat niet zo blijkt te zijn neem dan gerust contact op, wij zullen de garantie afhandeling met de fabrikant volledig verzorgen. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals de leveranciers deze bieden, deze gelden naast de wettelijke regelgeving omtrent garantie en conformiteit.

Er kan geen sprake zijn van garantie:

  • De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
  • Er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder reparaties uitgevoerd door andere, dan de door de fabrikant aangewezen, service- of reparatiediensten.
  • Er gebreken zijn ontstaan die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend gebruik of onoordeelkundig gebruik.
  • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden.
  • Gepersonaliseerde artikelen.